Дерев'яні ліжка

Ліжко «Еліт-1»

Комоди та тумби

Дерев'яні столи

Кухонні кутки

Плетені меблі

Всі товари з даної категорії

Купити вироби з дерева в Тернополі

Купити вироби з натурального дерева в Тернополі дешево Ви можете в магазині меблів Зевс.

Усі меблі, які представленні в даному розділі виконані з масиву натурального дерева різних порід найкращими виробниками України. Дерево, внаслідок свого природнього походження, не містить небезпечних або шкідливих для здоров’я людини хімічних елементів, які зазвичай входять до складу штучних   матеріалів. Натуральне дерево приємно пахне, довго служить та позитивно впливає на здоров’я.

Уся продукція ідеально підходить, як для квартири, будинку, так і для офісу. Меблі з натурального дерева створюють в кімнаті не тільки, багатий дизайн, але й затишок. Поєднання меблів з дерева та сучасного дизайну створять особливу й неповторну атмосферу.

В нашому каталозі Ви зможете замовити зі знижкою:

  • дерев’яні столи;
  • дерев’яні ліжка;
  • комоди та тумби;
  • кухонні кутки;
  • плетені меблі.

4 причин купити меблі з натурального дерева:

  1. Безпека. Дерево не містить шкідливих добавок та не викликає алергічних реакцій.
  2. Естетичність. Кожний елемент меблів виготовлений з натурального дерева, отож має свій особливий візерунок, який неможливо створити штучно.
  3. Стійкість. Дерево міцне і витримує навантаження набагато вищі, ніж інші матеріали.
  4. Довговічність. Дерево може прослужити багато років не тільки Вам, але й Вашим дітям.

 

Магазин меблів Зевс

Ми пропонуємо не тільки широкий асортимент продукції за цінами від виробника, а й якісний сервіс. У нас можна недорого замовити меблі з натурального дерева в будь-яке місто України!

Ми маємо що Вам запропонувати. Зателефонуйте або напишіть до нас і ми надамо всю необхідну консультацію.

Немає значення звідки Ви – Хмельницький, Вінниця, Донецьк, Херсон, Дніпро, Тернопіль, Луцьк, Житомир, Івано-Франківськ, Харків, Київ, Запоріжжя, Львів, Луганськ, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Чернівці, Чернігів,  Миколаїв, Черкаси, Кропивницький, Ужгород –  купити вироби з дерева Ви завжди можете замовивши їх в  магазині меблів «Зевс».